Bel ons op : 0174-768023

Styling voor je huis

Styling voor je huis

Op zoek naar een nieuw interieur? 

Een origineel en persoonlijk interieur is voor iedereen weggelegd en hoeft absoluut geen handen met geld te kosten. Uw bestaande spullen op een andere manier indelen en stylen met accesoires is de meest kostenbesparende manier om uw huis opnieuw in te richten. De "nieuwe" aanpassingen die u verder wenst, realiseren we binnen een door u gesteld budget en naar uw eigen smaak.

Recycling in herstyling

Dingen waar U aan gehecht bent kunnen heel goed worden hergebruikt en hoeven echt niet perse weg. Wij kunnen u adviseren over vloer, wanden, meubels en verlichting, kleur etc. en geven u graag advies over het stylen van elke ruimte, woning of kantoor. Door middel van het toevoegen of veranderen van accessoires en kleine aanpassingen, helpen wij u de ruimte tot een mooi geheel te maken.

Wij komen voor een stylingadvies graag bij u langs zodat wij een en ander kunnen bekijken en uw wensen met u kunnen bespreken.

Vraagtekens over de inrichting?

Een nieuw huis gekocht, maar nog geen idee waar je meubels moeten komen te staan? Wij helpen u graag op weg. We gaan eventueel naar de oude woning om te kijken welke spullen u mee wilt nemen naar de nieuwe woning. Aan de hand van uw bestaande spullen en de nieuwe woonwensen, maken we een plan voor de inrichting en styling in uw nieuwe huis. Op de dag van de verhuizing kunt u ons tevens inhuren om aanwezig te zijn, en ervoor te zorgen dat de meubels op de juiste plek terecht komen.

Toonaangevende merken

Wij hebben een nauwe samenwerking met toonaangevende merken zoals, Frezoli Lighting en PTMD welke mooie Stoere en Sobere interieur geven.