Bel ons op : 0174-768023

Styling voor elk seizoen

Seizoen

Voor elk seizoen

Als er weer een nieuw seizoen aanbreekt, dan herkennen we allemaal dat kriebelende gevoel om iets met het interieur of tuin te willen doen. In alle woonbladen, woonwinkels en tuincentra zijn er weer volop leuke accessoires en decoraties verkrijgbaar in kleuren die we graag in ons interieur zouden willen toepassen. Om je te helpen om de bestaande sfeer in je huis aan te passen aan iets nieuws, heeft LiqueStyling een seizoenstyling advies. Samen realiseren wij een complete metamorfose van een ruimte of interieur. Verandering van kleur of een andere opstelling van meubels geven een ruimte al snel een heel andere uitstraling. Door gebruik te maken van enkele goed gekozen woondecoraties en accessoires is een metamorfose snel te realiseren zowel in het interieur alsook in de tuin.

Sfeer bepalen

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uitvoerig besproken wat je wensen zijn, om zo tot een persoonlijk en sfeervol advies te komen. Wij maken hierbij gebruik van een vragenlijstje over voor u belangrijke sfeerelementen en sfeerbeelden. Samen bespreken we wat de voorkeuren en verwachtingen zijn en maken we een moodboard.

Voor elk Budget

Als het seizoenstyling advies precies is wat u wilt, dan kunt u er ook voor kiezen om de uitvoering geheel en al door LiqueStyling te laten verzorgen. Vooraf spreken we een budget af waarin het seizoenstyling advies zal worden uitgevoerd.

Uiteraard kunt u ook beslissen om zelf de uitvoering te verrichten, met daarbij het moodboard als uitgangspunt.

Natuurlijk kunt u de geadviseerde accessoires en decoraties ook bij LiqueStyling in de shop verkrijgen.