LiqueStyling - Merken - PTMD - Silk Road Collection

In onze collectie:

 

Frezoli

Frezoli

Loft-Style lighting inspired by authentic industrial atmosphere. 

Voordat de TL verlichting massaal zijn intrede deed, werden industriehallen, pakhuizen en werkplaatsen vaak verlicht door zware oude fabriekslampen, hangend aan kettingen of dikke staaldraden.

In de jaren 80 werden steeds meer industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamers met hoge ramen, steunbalken van hout of staal en betonnen of houten vloeren. De originele oude industrielampen bleven vaak in gebruik om de sfeer van het pand intact te laten.

Deze loft-style is zo succesvol dat de laatste jaren ook veel nieuwbouw- en renovatieprojecten in deze stijl ontworpen worden.

Geïnspireerd door deze industriële look heeft ontwerper Michel Gelissen, van TierlanTijn Lighting, een geheel nieuwe lijn lampen ontworpen.

De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden.

WINKEL NU

PTMD

PTMD

PTMD collection® beschikt over een eigen designstudio waarin alle producten in eigen beheer worden ontwikkeld. Elk Item uit het omvangrijke en zich constant vernieuwende assortiment straalt daardoor de kenmerkende Design filosofie van het PTMD®-merk uit: Stoer, Sober en Sfeervol.

Door het gebruik van sobere, grove en natuurlijke materialen hebben de PTMD®-producten van nature een warme, sfeervolle uitstraling. Dit is wat PTMD collection® in al zijn producten terug wil zien, ongeacht of het om een modern of klassiek ontwerp gaat. Het gehele PTMD®-assortiment (van o.a. bankstellen, tafels, potten, glazen en bedspreien tot aan diverse verfsoorten) moet als een puzzel in elkaar vallen. Hiermee bedoelen wij dat het totale PTMD®-assortiment dezelfde sfeer moet uitstralen en dat de collecties (ongeacht het materiaal of product) in hetzelfde beeld kunnen passen.

 Sinds vijf jaar is de collectie van PTMD collection® dermate uitgebreid dat het een totaalconcept is geworden voor uw interieur.Dit houdt in dat een huis ingericht kan worden met 100% PTMD®-artikelen, variërend van bankstel tot tapijt, van servies tot bestek en van tafel tot stoel.PTMD collection® is trendsettend, maar behoudt altijd een eigen gezicht.

WINKEL NU

The Silk Road Collection

Silk Road Collection

De artikelen in The Silk Road Collection hebben een verhaal. Ze zijn doorleefd, hebben al het één en ander meegemaakt en komen uit een omgeving  met een totaal andere culturele achtergrond. En toch kunnen wij de verschillende objecten, kunstvoorwerpen en meubels moeiteloos integreren in elk Westers interieur, of dit nu klassiek, retro of modern is.

De collectie is vaak sober van uiterlijk, met veel aardse tinten en af en toe een kleurrijke afwisseling. The Silk Road koestert antiek en decoraties die authentiek zijn, door het erkennen van drie eenvoudige principes: niets blijft, niets is af, en niets is perfect.

Het spraakmakende resultaat waar wij voor staan is er één van warmte, rust en harmonie.

Wij willen je graag inspireren om een unieke en sfeervolle leefomgeving te creëren, zowel binnen als buiten. Wij geven hierbij graag advies. De Silk Road collection dealer in Nederlands, gevestigd in 's-Gravenzande.

WINKEL NU