Bel ons op : 0174-768023

Frezoli

Welkom op de website van LiqueStyling, de plek voor al uw inrichtingen.

LiqueStyling is ontstaan door een uitgelopen hobby. De voordurende passie voor inrichting, styling en alle woonaccesoires heeft ervoor gezorgd dat wij nu ook onze klanten met dezelfde passie willen benaderen. De merken waarmee werken zijn enkel producten die aansluiten bij onze visie van styling. Veel klanten die kwaliteit en stijl waarderen, hebben hun keuze bepaald in onze inspirerende webshop. Interieur is onze passie.

Vakmanschap & Kwaliteit


Ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend en bijna de gehele topcollectie is afkomstig van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten. Daarom kunnen wij optimaal rekening houden met uw wensen en u maatwerk aanbieden voor al uw zitmeubelen, eethoeken en kasten. Een droomwereld met geselecteerde meubelen waarin u het wonen werkelijk beleeft. Speciaal voor uw eigen interieur.

Komen wij straks bij u thuis?


Wij nodigen u uit voor een oriënterend gesprek met onze adviseurs. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Ook een interieuradvies bij u thuis is geheel gratis. Ontdek onze creativiteit en ongekende mogelijkheden. Laat uw huis naar uw smaak en wensen inrichten. Geniet bij ons al van het interieur waarin u zich straks thuisvoelt.